The Notebook

Η οργάνωση του γάμου είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να το κάνετε διασκεδαστικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Μέσα από τα άρθρα μας κοιτάμε να καλύψουμε όλες τις διαδικασίες του γάμου με συμβουλές και διάφορα tips.

 

Νύφη

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε το ιδανικό για εσάς νυφικό

weddingpaths.com

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε το ιδανικό για εσάς νυφικό

Πριν ξεκινήσετε τις επισκέψεις στους οίκους νυφικών δοκιμάζοντας αρκετά φορέματα και ψάχνοντας για το ένα και μοναδικό, έχουμε μερικές συμβουλές για εσάς που πρέπει να γνωρίζετε εξ αρχής, όπως για παράδειγμα αν χρειάζεται να φοράτε στηθόδεσμο, και άλλα πολλά. Είναι αρκετά τα μυστικά που πρέπει να ξέρετε πριν αρχίσετε να επιλέγετε νυφικά.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε το νυφικό των ονείρων σας.

 

Επιλέξτε λίγους συνοδούς

Είναι μεγάλο λάθος να συνοδεύεστε από μεγάλο αριθμό ατόμων όταν πρόκειται να πάτε για έρευνα αγοράς. Επιλέξτε ένα με δύο πολύ κοντινά σας πρόσωπα και ξεκινήστε την αναζήτηση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πιο εύκολα και άνετα να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο στυλ σας, χωρίς να νιώθετε πίεση από πολλές πλευρές και απόψεις.

Υπολογίστε τα έξτρα κόστη

Θυμηθείτε, ο γαμήλιος προϋπολογισμός για την ένδυση σας δεν περιλαμβάνει μόνο το νυφικό φόρεμα. Το πέπλο ή αξεσουάρ μαλλιών, τα κοσμήματα, τα παπούτσια και τα εσώρουχα είναι πράγματα που πρέπει να υπολογίστε στο συνολικό κόστος πριν αναφέρετε το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε στον ειδικό που θα σας βοηθήσει στην επιλογή. 

Τα εσώρουχα είναι προαιρετικά

Τα περισσότερα νυφικά καταστήματα έχουν μερικά διαφορετικά είδη στηθόδεσμου που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αν έχετε ένα αγαπημένο στράπλες ή ένα εσώρουχο που σμιλεύει τι σιλουέτα σας, πάρτε το μαζί σας. Είναι κάτι που θα χρειαστεί στην πρώτη πρόβα νυφικού αλλά όχι στο πρώτο ραντεβού για την έρευνα σας.

Ζητήστε αυτό που ψάχνετε

Αν ένας οίκος νυφικών περιλαμβάνει τον αγαπημένο σας σχεδιαστή, δεν σημαίνει ότι θα βρείτε οπωσδήποτε το ιδανικό νυφικό για εσάς. Εάν όμως τηλεφωνήσετε και ρωτήσετε για ένα συγκεκριμένο στυλ, το πιθανότερο είναι να σας ζητηθεί ένα δείγμα με μία φωτογραφία από αυτό που επιθυμείτε ώστε να διαπιστωθεί η διαθεσιμότητα του.   

Μην αποθαρρύνεστε

Υπάρχουν εκατοντάδες σχεδιαστές νυφικών με χιλιάδες σχέδια ο καθένας, γεγονός που καθιστά πολλές τις πιθανότητες να βρείτε ένα υπέροχο φόρεμα για εσάς. Γνωρίζουμε ότι αν αποβεί άκαρπη η πρώτη έρευνα μπορεί να απογοητευτείτε, αλλά μην εγκαταλείψετε! Δοκιμάστε ξανά και ξανά, γεμάτες όρεξη και είμαστε σίγουροι ότι το ιδανικό νυφικό είναι κάπου εκεί και σας περιμένει να το επιλέξετε!

Εστιάστε στο σώμα σας

Όταν δοκιμάζετε ένα νυφικό, εστιάστε λιγότερο στα κιλά σας και περισσότερο στο σχήμα του σώματος σας. Το βάρος σας μπορεί να είναι διαρκώς μεταβαλλόμενο, ειδικά σε εξαιρετικά αγχωτικές καταστάσεις, οπότε μην αφήσετε αυτό να είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επιλογής σας. Επικεντρωθείτε στην εύρεση ενός που να κολακεύει και να τονίζει τα ωραία χαρακτηριστικά σας, κάνοντας σας να νιώσετε καταπληκτικά!

Κλείστε ραντεβού

Ενώ μπορεί να είστε τυχερές και η ώρα επίσκεψης στο κατάστημα να είναι η κατάλληλη ώστε να μην υπάρχει πολυκοσμία, ο προγραμματισμός ενός ραντεβού είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι θα έχετε όλη την προσοχή του υπαλλήλου στραμμένη επάνω σας και θα αισθάνεστε χαλαρές και άνετες.

Παραλείψτε τις πρώτες ημέρες εκπτώσεων

Γνωρίζουμε ότι ο πειρασμός θα είναι μεγάλος όταν φτάσετε στα καταστήματα και δείτε κάτι που σας αρέσει πολύ, αλλά τα ψώνια τις πρώτες ημέρες των εκπτώσεων μπορεί να μην είναι και η καλύτερη κίνηση, ειδικά αν θέλετε να εξασφαλίσετε πολύ καλές και χαμηλές τιμές. Η λύση είναι να ρωτήστε τον πωλητή πόσο θα διαρκέσουν οι εκπτώσεις και στη συνέχεια επισκεφτείτε ξανά τον οίκο, εκτός αν σας ανακοινώσει ότι το κομμάτι για το οποίο ενδιαφέρεστε είναι μοναδικό, οπότε στην περίπτωση αυτή προτείνουμε να αναρωτηθείτε αν αξίζει...