The Notebook

Η οργάνωση του γάμου είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να το κάνετε διασκεδαστικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Μέσα από τα άρθρα μας κοιτάμε να καλύψουμε όλες τις διαδικασίες του γάμου με συμβουλές και διάφορα tips.

 

Tips

5 σημάδια που δείχνουν ότι είστε έτοιμοι για “αποκλειστικότητα”

weddingpaths.com

5 σημάδια που δείχνουν ότι είστε έτοιμοι για  “αποκλειστικότητα”

Είτε μόλις συναντήσατε κάποιον που σας κίνησε το ενδιαφέρον, είτε βλέπετε αυτό το άτομο για αρκετούς μήνες, έρχεται συνήθως η στιγμή που αποφασίζετε πότε και αν πρέπει να προτείνετε ένα ραντεβού. Ενώ δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό όσο η δέσμευση του γάμου, είναι ένα μεγάλο πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και ένα σημάδι που δείχνει ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για το άτομο αυτό. Με άλλα λόγια, όταν αφοσιώνεστε αποκλειστικά στο συγκεκριμένο άνθρωπο, σημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικός για εσάς και ότι τον έχετε επιλέξει ανάμεσα σε πολλούς άλλους. Δεν είναι ένα απλό “επόμενο βήμα”, αλλά ένα άλλο επίπεδο στη μεταξύ σας σχέση.

Εάν αναρωτιέστε εάν είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο, είναι απολύτως φυσιολογικό να συμβαίνει. Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε, μοιραζόμαστε μαζί σας τα σημάδια που δείχνουν ότι είστε έτοιμοι για ένα επίσημο και αποκλειστικό ραντεβού.

 

Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για ραντεβού με άλλους ανθρώπους

Έρχεται η στιγμή όπου καταλαβαίνετε αν θέλετε να συνεχίσετε να βλέπετε το πρόσωπο με το οποίο βγαίνετε ραντεβού και να δημιουργήσετε μία σχέση μαζί του ή συνειδητοποιείτε ότι εξακολουθείτε να ψάχνετε για κάποιο άτομο και δεν ξέρετε αν το συγκεκριμένο είναι αυτό για το οποίο ενδιαφέρεστε πραγματικά. Αν υποθέσουμε ότι συμβαίνει η πρώτη εκδοχή, όταν φτάσετε στο σημείο του ενθουσιασμού που είστε μαζί, είναι πολύ θετικό γεγονός και σημαίνει ότι εξελίσσετε σε κάτι σοβαρό. 

Νιώθετε ενθουσιασμό να κάνετε κάτι για εκείνον-η

Είναι αρκετά συνηθισμένο να ξεκινήσετε τη γνωριμία με κάποιον και να αισθανθείτε μία αρχική σπίθα, την αίσθηση δηλαδή ότι έχετε χημεία. Σε αυτό το πρώιμο στάδιο, αισθάνεστε μία βιασύνη και έναν ενθουσιασμό για να είστε μαζί, αλλά όταν αρχίζετε και γνωρίζεστε, βλέπετε και άλλα πράγματα πέρα από τα αρχικά θετικά στοιχεία και ξεκινάτε να δημιουργείτε μία διαφορετική εικόνα. Είτε τους κάνετε έκπληξη με ένα δείπνο στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, είτε κλείσετε εισιτήρια για να δείτε το αγαπημένο σας συγκρότημα, η λαχτάρα ης επιθυμίας να κάνετε όλες αυτές τις χειρονομίες, σημαίνει ότι είναι σημαντικός για εσάς. 

Ενθουσιάζεστε στην ιδέα να κυκλοφορείτε μαζί δημόσια

Αν αισθάνεστε περήφανοι και ενθουσιώδης να κυκλοφορείτε δημοσίως, με το άτομο που βγαίνετε ραντεβού, είναι ένα καλό σημάδι ότι είστε έτοιμοι για κάτι σοβαρό και αποκλειστικό. Όταν περπατάτε χέρι-χέρι στο δρόμο, νιώθετε υπέροχα και το ίδιο συμβαίνει και από την αντίθετη πλευρά; Αυτό σημαίνει ότι είστε περήφανοι ο ένας για τον άλλον, για το ποιοι είστε σαν άνθρωποι και ως ζευγάρι και επιθυμείτε να το δείξετε σε όλους.

Να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας

Με τη θετική ματιά που βλέπετε τη ζωή σας, με αυτή πρέπει να “κοιτάζετε” και τον εαυτό σας όταν βρίσκεστε σε μία  δυσάρεστη κατάσταση στην οποία είναι εύκολο να μην αντιλαμβάνεστε τα όμορφα στοιχεία που μπορεί να υπάρχουν. Μην εστιάζετε στα αρνητικά που μπορεί να συμβαίνουν, αλλά εστιάστε στο πλήθος των χρωμάτων που εκπέμπουν τα μάτια σας και στην αξιαγάπητη έκφραση σας όταν χαμογελάτε. Αυτός δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός τρόπος να αισθανθείτε καλά με τον εαυτό σας, αλλά ένα σίγουρο στοιχείο ότι είστε με κάποιον που είστε ευτυχισμένοι όταν βγαίνετε μαζί.

Οι φίλοι του-ης αρχίζουν να γίνονται φίλοι σας

Εάν αισθάνεστε καλά στη μεταξύ σας σχέση με τους ανθρώπους που ο σύντροφος σας θεωρεί φίλους, αυτό είναι πολύ καλό για το μέλλον σας ως ζευγάρι. Μαζί τους θα περάσετε αρκετό χρόνο ως συντροφιά του αγαπημένου σας, οπότε είναι σημαντικό να υπάρχει καλό και ευχάριστο κλίμα. Η έναρξη της σύνδεσης με ανθρώπους του κοινωνικού κύκλου του συντρόφου σας υποδηλώνει ότι έχετε παρόμοια γούστα όσον αφορά τους ανθρώπους και πιθανές παρόμοιες αξίες, οι οποίες υποδηλώνουν και αυτές την σοβαρή εξέλιξη της σχέσης.  

WeddingPaths team