The Notebook

Η οργάνωση του γάμου είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να το κάνετε διασκεδαστικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Μέσα από τα άρθρα μας κοιτάμε να καλύψουμε όλες τις διαδικασίες του γάμου με συμβουλές και διάφορα tips.

 

Gifts

Τι να προσφέρετε στην αγαπημένη σας αντί για δαχτυλίδι αρραβώνων;

weddingpaths.com

Τι να προσφέρετε στην αγαπημένη σας αντί για δαχτυλίδι αρραβώνων;

Το τυποποιημένο δαχτυλίδι αρραβώνων από πλατίνα ή χρυσό  και το λαμπερό διαμάντι δεν είναι για όλους. Είτε ψάχνετε για ένα δαχτυλίδι μοναδικό, είτε απλά μισείτε τη σκέψη να φοράτε κάτι στο δάχτυλό σας, ψάχνοντας για άλλη επιλογή, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για να προσφέρετε σε μία πρόταση γάμου. Το να επιλέξετε κάτι διαφορετικό πέρα από το κλασικό δαχτυλίδι είναι μία νέα τάση που επικρατεί. Βλέπουμε ολοένα και περισσότερα ζευγάρια που θέλουν να προσφέρουν κάτι εξαιρετικά προσωπικό, συναισθηματικό και έξω από τα συνηθισμένα. Καθώς πλησιάζουμε σε μία νέα εποχή, είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να σκέφτονται έξω από τα δεδομένα όταν πρόκειται για ένα σύμβολο, ένα φυλαχτό, για τη δέσμευσή τους.

Ευτυχώς, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών στις μέρες μας, όταν πρόκειται για εναλλακτικές λύσεις, αντί για δαχτυλίδι αρραβώνων. Εδώ είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς διαφορετικές επιλογές που προτείνουν τα κοσμηματοπωλεία στους πελάτες τους.

 

Ένα δαχτυλίδι σε ένα κολιέ

Αυτό είναι η πιο δημοφιλής εναλλακτική λύση για τον αρραβώνα, όταν πρόκειται για εκείνους που δεν επιτρέπεται να φορούν δαχτυλίδι όταν είναι στη δουλειά. Αυτό τους δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα όμορφο διαμάντι, με τη μόνη διαφορά ότι το φοράτε γύρω από το λαιμό σας σε αντίθεση με το δάχτυλό σας. Τα κολιέ μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να συμπεριλαμβάνουν πολύτιμους λίθους, να είναι χαραγμένα ή να έχουν πολλαπλά στοιχεία, όπως μεταλλικά αρχικά γράμματα. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι τα περιδέραια είναι εύκολο να φορεθούν και να μην επηρεάσουν το επάγγελμα, καθιστώντας τα εύκολα για τον οποιονδήποτε.

Βραχιόλι

Αυτή η παράδοση χρονολογείται στη δεκαετία του 1950, όταν τα κορίτσια που έφταναν στην κατάλληλη ηλικία, φορούσαν ένα βραχιόλι, συμβολίζοντας την ενηλικίωση. Σήμερα, ένα βραχιόλι μπορεί να είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για τον εορτασμό ενός γάμου, του τοκετού, ακόμη και των επετείων. Ένας ακόμη λόγος που ένα βραχιόλι είναι σημαντικό είναι διότι μπορείτε να τα προσθέσετε μαζί με τα υπόλοιπα δώρα-ορόσημα, όπως του πρώτου σας παιδιού, του πρώτου κοινού ταξιδιού, κλπ.

Ένα δαχτυλίδι τατουάζ

Αν δεν είστε συνηθισμένοι στην ιδέα να φοράτε κοσμήματα, αλλά θα θέλατε κάτι για να τιμήσετε τη δέσμευσή σας, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε ένα μόνιμο τατουάζ, είτε πρόκειται για το όνομα του αγαπημένου σας, είτε τα αρχικά σας, ακόμη και την ημερομηνία του γάμου σας. Πλέον το βλέπουμε αρκετά συχνά και είναι ένας πολύ γλυκός και ειδικός τρόπος για να εκφράζονται τα ζευγάρια.

Δαχτυλίδι αρραβώνων με εναλλακτική πέτρα

Αν είστε ακόμα στην έρευνα ενός δαχτυλιδιού, κάποιο που να είναι πολύ διαφορετικό από το κανονικό στρογγυλό διαμάντι, ένας εναλλακτικός πολύτιμος λίθος μπορεί να είναι σωστός για σας. Το σμαράγδι και το ρουμπίνι είναι τα πιο πολύτιμα από την άποψη της τιμής και της σπανιότητας μετά το διαμάντι και όλα έχουν πλούσιες και βαθιές αποχρώσεις που κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τα συνηθισμένα. Σας συμβουλεύουμε να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε ένα δαχτυλίδι πολύτιμων λίθων, καθώς απαιτούν διαφορετική φροντίδα όσον αφορά τη φθορά και τον καθαρισμό από ένα δαχτυλίδι με διαμάντι. Τα πρώτα είναι πιο μαλακά και είναι πιο επιρρεπή σε γρατζουνιές και θραύσεις, γι 'αυτό φροντίστε να συνεργαστείτε με ένα αξιόπιστο κοσμηματοπωλείο που μπορεί να σας προσφέρει μία πολιτική επισκευής.

Χαράγματα σε μέταλλο

Πολλά ζευγάρια επιλέγουν να θυμούνται την ένωσή τους με κάτι που να σημαίνει πολλά για εκείνους. Δαχτυλίδια μπορούν να διακοσμηθούν με μικρότερα διαμάντια, δίνοντας έμφαση σε χαρακτικά, μεταλλικά γλυπτά, ακόμη και στην επέτειο του ζευγαριού. Η ομορφιά αυτών των μεταλλικών στοιχείων είναι η ευελιξία και η δυνατότητα προσαρμογής, γεγονός που τους καθιστά μια εύκολη και σημαντική επιλογή για ζευγάρια που θέλουν να έχουν κάτι πιο προσωπικό.

Ένα δαχτυλίδι όλο διαμάντια

Τα διαμάντια δεν πρέπει να φορεθούν σε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων για να λάμψουν. Όταν φοριούνται σε ένα δαχτυλίδι όλο διαμάντια, είναι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Παρόλο που αυτού του είδους τα δαχτυλίδια τείνουν να φαίνονται πιο ακριβά, λόγω των περισσότερων διαμαντιών, απλώνονται γύρω-γύρω σε μικρότερα κομμάτια, κάνοντας το ελαφρώς πιο οικονομικό.

Ένα νέο έργο τέχνης για το σπίτι σας

Κανείς δεν είπε ότι το σύμβολο της δέσμευσης σας πρέπει να είναι ένα δαχτυλίδι ή κάποιο  κόσμημα. Η τέχνη είναι μία διαφορετική εκφραστική μορφή των ζευγαριών, για να δείξουν την αγάπη τους για τον άλλον και να είναι πολύ δημιουργικοί. Είναι επίσης κάτι που μπορούν να επενδύσουν και κάτι που μπορεί να εκτιμηθεί σε αξία.

WeddingPaths team