The Notebook

Η οργάνωση του γάμου είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να το κάνετε διασκεδαστικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Μέσα από τα άρθρα μας κοιτάμε να καλύψουμε όλες τις διαδικασίες του γάμου με συμβουλές και διάφορα tips.

 

Ταξίδι

Μοναδικές ιδέες για έναν εκπληκτικό μήνα του μέλιτος

weddingpaths.com

Μοναδικές ιδέες για έναν εκπληκτικό μήνα του μέλιτος

Αν η λέξη "μήνας του μέλιτος" σας φέρνει στο μυαλό εικόνες από υπερπολυτελή ξενοδοχεία, μεγάλα θέρετρα με πακέτα all-inclusive, μην αγχωθείτε! Δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να είναι έτσι. Εάν κάνετε έρευνα για μερικές μοναδικές ιδέες για το ταξίδι του μέλιτος, έχετε πολλές επιλογές για διαφορετικούς προορισμούς.

Περιηγηθείτε στις παρακάτω μοναδικές προτάσεις ταξιδιών και ετοιμάστε τα πράγματα σας, διότι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε κάτι πολύ ενδιαφέρον. 

 

Δοκιμάστε έναν προορισμό έκπληξη

Δεν είναι κατάλληλο για τα άτομα που απεχθάνονται τις εκπλήξεις, αλλά για όλους τους υπόλοιπους πρόσφατα εμφανίστηκαν νέες εκδρομές ταξιδιωτικών πρακτορείων που είναι έκπληξη, προσφέροντας εξειδικευμένες διαδρομές σε προορισμούς που παραμένουν μυστικοί έως ότου βγείτε από το αεροπλάνο. Από τις απομακρυσμένες διεθνείς αποδράσεις στις εγχώριες εκδρομές στις πόλεις μυστηρίου που πιθανότατα ποτέ δεν θα σκεφτήκατε να πάτε, είναι όλες μοναδικές ιδέες για το μήνα του μέλιτος και σας παρέχουν τα πάντα, από την πτήση μέχρι τις μετακινήσεις με uber στο ξενοδοχείο που πρόκειται να μείνετε, ακόμη και στο εστιατόριο που θα γευματίσετε. Αυτή είναι εξαιρετική επιλογή για κάθε ζευγάρι που δεν μπορεί να μείνει σε ένα μέρος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, εξαντλείται από το σχεδιασμό ενός γάμου και δεν θέλει μα ξαναπρογραμματίσει τίποτα και ποτέ ή απλώς ψάχνει να ξεκινήσει το γάμο του με την απόλυτη περιπέτεια.

Επιλέξτε να μείνετε εντός πόλης

Είτε τα χρήματα είναι περιορισμένα μετά το γάμο, είτε απλώς είστε τόσο κουρασμένοι από όλη την προετοιμασία που δεν επιθυμείτε να μετακινήστε σε πολύ μακρινούς προορισμούς, οι επιλογές και πάλι είναι αρκετές. Σκεφτείτε, πότε ήταν η τελευταία φορά που απλά χαλαρώσατε στο σπίτι βλέποντας netflix, παραγγέλνοντας κάτι να φάτε και να έχετε αρκετό χρόνο να παραμείνετε στο κρεβάτι; Αυτός είναι ο ιδανικός και ονειρεμένος, για κάποιους, μήνας του μέλιτος! Μία άλλη ιδέα είναι να μείνετε μερικά βράδια σε ένα όμορφο ξενοδοχείο, εντός της πόλης σας, έτσι ώστε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα του σπιτιού, έχοντας την περιποίηση που θα σας προσφέρουν οι υπηρεσίες αυτού. Μπορείτε επίσης να δοκιμάστε τα εστιατόρια που δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ και να οδηγήσετε σε προορισμούς κοντινούς που δεν έχετε ξαναπάει. Δεν έχει σημασία που πάτε, αλλά ο χρόνος που θα περάσετε μαζί.

Προσκαλέστε μερικούς φίλους

Εάν εσείς και ο σύντροφος σας είστε οι τύποι πιο ανοιχτόμυαλοι, σκεφτείτε ένα ταξίδι του μέλιτος με πολύ λίγους φίλους σας μαζί. Σίγουρα, δεν είναι για όλους, αλλά για μερικούς φίλους, θα είναι ένα απίθανο και διαφορετικό ταξίδι του μέλιτος. Σκεφτείτε το σαν μία επέκταση της δεξίωσης γάμου σας, ένα ακόμη πάρτι. Ένας κανόνας που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι να σιγουρευτείτε ότι εσείς και ο νέος σας σύζυγος θα έχετε δικό σας, προσωπικό χώρο και χρόνο. Το καλύτερο είναι να συναντηθείτε αφού έχετε απολαύσει ένα πραγματικό μήνα του μέλιτος, μόνο οι δυο σας, για μερικές ημέρες.

Βγείτε από “τα νερά σας”

Δεν έχουν όλα να κάνουν με θέρετρα και πολυτελή ξενοδοχεία, όταν πρόκειται για ταξίδι του μέλιτος. Εσείς και ο σύζυγός σας έχετε την επιλογή να εξαφανιστείτε από όλους και απ’ όλα. Το κάμπινγκ είναι μία ωραία επιλογή, αν θέλετε να διατηρήσετε χαμηλό το κοστολόγιο και επίσης μία οικολογική πρόταση ​​για όσους αναζητούν ένα μοναδικό μήνα του μέλιτος χωρίς τεχνολογία και αρκετό πολιτισμό. Σκεφτείτε το και αλλιώς, αν μπορείτε να επιβιώσετε στην άγρια ​​φύση μαζί, μπορείτε να επιβιώσετε σε οποιαδήποτε άλλη συνθήκη.  

WeddingPaths team