The Notebook

Η οργάνωση του γάμου είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να το κάνετε διασκεδαστικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Μέσα από τα άρθρα μας κοιτάμε να καλύψουμε όλες τις διαδικασίες του γάμου με συμβουλές και διάφορα tips.

 

Gifts

Ιδέες δώρων για την πρώτη επέτειο

weddingpaths.com

Ιδέες δώρων για την πρώτη επέτειο

Εάν πλησιάζει η πρώτη επέτειο του γάμου σας, συγχαρητήρια! Αυτό είναι πολύ σημαντικό για το ζευγάρι και αυτό που αξίζει να γιορτάσετε με δώρα που θα προσφέρετε ο ένας στον άλλον. Είναι αρκετά συναρπαστική στιγμή γι αυτό και πολλοί θέλουν να διαλέξουν κάτι ξεχωριστό που θα μείνει για πάντα στη μνήμη ως το πρώτο δώρο μετά τον ένα χρόνο έγγαμου βίου. Παρακάτω σας δίνουμε ιδέες για αυτά τα υπέροχα δώρα που μπορείτε να κάνετε.

Ενώ μία κάρτα είναι ένα παραδοσιακό δώρο που μπορείτε να προσφέρετε, μην ακολουθήσετε αυτό τον δρόμο αλλά σκεφτείτε λίγο διαφορετικά… Θα σας βοηθήσουμε να εμπνευστείτε  με μερικές προτάσεις που θα λατρέψει το άλλο σας μισό!

 

Σχεδιάστε μία ξεχωριστή απόδραση το σαββατοκύριακο

Αν έχετε απαιτητική εργασία και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, προσπαθείτε να τα εξισορροπήσετε όλα όσο καλύτερα μπορείτε. Το να ξεκλέψετε όμως κάποιες μέρες από αυτή την φορτωμένη καθημερινότητα, θα δώσει έναν αέρα ανανέωσης στη μεταξύ σας σχέση. Οργανώστε λοιπόν ένα σαββατοκύριακο (αν μπορείτε και μία ολόκληρη εβδομάδα) όπου να έχει νόημα για εσάς και την ταυτόχρονη ξεκούραση σας. Ιδανικά μέρη θα μπορούσαν να είναι εκεί όπου είχατε πάει για πρώτη φορά κάποιο κοινό ταξίδι, ένας προορισμός που αγαπάτε και οι δύο ή κάπου που μπορείτε να χαλαρώσετε και δεν θα ταλαιπωρηθείτε πολύ στο να φτάσετε. Όπου και αν πάτε, ότι και αν κάνετε, το σημαντικό είναι να το απολαύσετε.

Προγραμματίστε ένα κοινό μασάζ

Γιατί να μην εξετάσετε την ιδέα ενός επετειακού δώρου και για τους δύο; Το μασάζ για ζευγάρια είναι ένα πολύ ωραίο δώρο για την πρώτη επέτειο και ένας θαυμάσιος τρόπος για να χαλαρώσετε. Υπάρχουν πολλά ιαματικά λουτρά που μπορούν να σας ικανοποιήσουν καθώς και κέντρα spa που διαθέτουν πολλά και διαφορετικά είδη μασάζ. Πέρα από την απόλαυση, το σημαντικό είναι ότι θα περάσετε χρόνο μαζί στην ξεκούραση σας.

Δημιουργήστε ένα κουτί γεμάτο αναμνήσεις από τον γάμο σας

Αν είστε δημιουργικός τύπος, σκεφτείτε να κάνετε κάτι ξεχωριστό και μοναδικό ως επετειακό πρώτο δώρο όπως ένα κουτί με γλυκές αναμνήσεις από την ημέρα του γάμου. Μπορείτε να προμηθευτείτε τέτοιου είδους κουτιά από καταστήματα με είδη χειροτεχνίας. Μέσα μπορείτε να τοποθετήσετε διάφορα πράγματα που αντιπροσωπεύουν την μεγάλη αυτή μέρα, όπως το προσκλητήριο, το βιβλίο καλωσορίσματος με ευχές των καλεσμένων, τα κοσμήματα που φορούσατε, κάποιο σημείωμα που γράψατε ο ένας στον άλλον, κλπ. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στο τι θα περιέχει μέσα το κουτί… το μόνο που πρέπει έχει είναι σημαντικά αντικείμενα για εσάς! 

Οργανώστε μια δραστηριότητα μαζί

Όποια και αν είναι τα ενδιαφέροντα και των δύο, μπορείτε να μάθετε περισσότερα αλλά αυτή τη φορά μαζί! Είτε μαγειρεύετε, είτε ζωγραφίζετε, είτε μιλάτε γαλλικά, κάντε εγγραφή σε ένα τμήμα που σας ενδιαφέρει και τους δύο. Αυτά τα προγράμματα περιλαμβάνουν περισσότερες από μία συναντήσεις, οπότε είναι ένας καλός τρόπος να υπάρχει μία ξεχωριστή ώρα της ημέρας που θα μοιραστείτε μαζί μία ενδιαφέρον δραστηριότητα.

Γιορτάστε με ένα επετειακό κρασί

Ο οίνος, όπως και ο γάμος ωριμάζει και ομορφαίνει με το πέρασμα των χρόνων. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν τέτοιου είδους κρασιά. Μπορείτε να κάνετε ειδική παραγγελία η οποία να περιλαμβάνει τα ονόματα σας καθώς και το έτος που παντρευτήκατε. Επίσης μπορείτε να το φυλάξετε και για επόμενες επετείους…

WeddingPaths team