The Notebook

Η οργάνωση του γάμου είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να το κάνετε διασκεδαστικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Μέσα από τα άρθρα μας κοιτάμε να καλύψουμε όλες τις διαδικασίες του γάμου με συμβουλές και διάφορα tips.

 

Tips

6 ιδέες για πρόταση γάμου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από το WeddingPaths

weddingpaths.com

Είστε από τις ρομαντικές ψυχές που τιμούν την ημέρα αυτή και θέλετε να προσφέρετε ένα δώρο στη σύντροφό σας αλλά όχι κάτι συνηθισμένο; Είναι στα άμεσα σχέδια σας μία πρόταση γάμου; Η μέρα των ερωτευμένων είναι η κατάλληλη για να προχωρήσετε σε αυτό το βήμα, κάνοντας την μεγαλύτερη έκπληξη στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Ένα κουτί σοκολατάκια, μία ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα, είναι πολύ όμορφα δώρα για την 14η Φεβρουαρίου, αλλά αν είναι στα άμεσα σχέδια σας ο γάμος, μπορείτε να κάνετε αυτή τη μέρα ξεχωριστή και αξέχαστη! Έχουμε για εσάς 6 απίθανες ιδέες για πρόταση γάμου τη ρομαντική αυτή μέρα του χρόνου οι οποίες θα κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενη τη σύντροφό σας.

Αντίστροφη μέτρηση

Εφαρμόστε τη μέθοδο της αντίστροφης μέτρησης. Από την πρώτη του μήνα και για 14 ημέρες προσφέρετε στο άλλο σας μισό ένα μικρό δώρο (μία κάρτα με όμορφα λόγια, ένα προϊόν περιποίησης, ένα λουλούδι, κλπ) και την τελευταία και πιο σημαντική ημέρα, αυτή του Αγίου Βαλεντίνου, οργανώστε για αρχή ένα δείπνο μόνο για τους δυο σας. Μετά, το δώρο που θα ακολουθήσει θα είναι το πιο εντυπωσιακό όλων και συγκεκριμένα αυτό του μονόπετρου που θα συνοδεύετε από την ξεχωριστή ερώτηση “θα με παντρευτείς;”.

Σχεδιάστε στο χιόνι

Μπορεί το κρύο να είναι τσουχτερό, μπορεί το χιόνι να έχει σκεπάσει τα πάντα, αλλά σκεφτείτε θετικά και χρησιμοποιήστε το υπέρ σας! Βρείτε μία τοποθεσία με μεγάλη έκταση, όπου το χιόνι να μην έχει πατηθεί και περπατώντας μέσα σε αυτό, σχεδιάστε μία τεράστια καρδιά και μέσα της τα αρχικά των ονομάτων σας. Έπειτα προτείνετε στη σύντροφο σας να πάτε μία όμορφη και άκρως χειμωνιάτικη βόλτα σε αυτό το μέρος. Όταν φτάσετε στο κατάλληλο σημείο και αντιληφθεί ή της αποκαλύψετε τα “σημάδια του χιονιού”, τότε μπορείτε να γονατίσετε και να κάνετε την πολυπόθητη πρόταση γάμου.

Κάρτες αγάπης

Αγοράστε μικρές κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου και γράψτε στην κάθε μία ένα λόγο που αγαπάτε και θαυμάζετε τη σύντροφό σας (εξαιρετικός χαρακτήρας και άνθρωπος, σπουδαία μελλοντική σύζυγος, ομορφιά εξωτερική αλλά και εσωτερική, κλπ). Διασκορπίστε τες παντού αλλά σε πιο… κρυφά μέρη, όπως τσέπες, ψυγείο, ντουλάπια ή οπουδήποτε αλλού πιστεύετε ότι θα έχει πρόσβαση. Τέλος παρουσιάστε σε ένα εμφανή σημείο την μεγαλύτερη όλων κάρτα όπου της ζητάτε να την παντρευτείτε!

Σκορπίστε παντού λουλούδια

Γεμίστε με τριαντάφυλλα τα πάντα! Και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμαι τα πάντα μέσα στο σπίτι, από μπανιέρα, κρεβάτι, έπιπλα, πάτωμα, μέχρι κουζίνα και τοίχους. Προσέξτε όμως! Όλα αυτά πρέπει να γίνουν ενώ κοιμάται, ώστε όταν ξυπνήσει το υπέροχο θέαμα του ανθοστολισμού να είναι μία ευχάριστη κπληξη. Κάπου στο τέλος όλων των διασκορπισμένων λουλουδιών φροντίστε να σας βρει γονατισμένο, με ένα όμορφο δαχτυλίδι να περιμένει να της το φορέσετε, κάνοντας την σημαντική αυτή ερώτηση.

Βόλτα με τελεφερίκ

Σχεδιάστε ένα Σαββατοκύριακο για σκι σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο, μαζί με φίλους και οργανώστε μία βόλτα με τελεφερίκ δύο θέσεων. Η ώρα της ανάβασης είναι η κατάλληλη για να κάνετε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη σας. Φροντίστε να έχετε τους φίλους σας στα εμπρός καθίσματα ώστε να φωτογραφίσουν την αξέχαστη αυτή στιγμή, και αρκετούς οι οποίοι να σας περιμένουν κάτω ώστε να ανοίξετε σαμπάνια και να γιορτάσετε το χαρούμενο γεγονός.

Ένα ξεχωριστό βραχιόλι

Απευθυνθείτε σε ένα κοσμηματοπωλείο και σχεδιάστε ένα ξεχωριστό βραχιόλι το οποίο θα είναι μοναδικό και θα συμβολίζει το πιο υπέροχο όλων, το οποίο δεν είναι άλλο από τη μεταξύ σας σχέση! Διακοσμημένο με διάφορες πέτρες ή σχήματα όπου το κάθε ένα θα αντιπροσωπεύει μία κοινή μνήμη, ένα κοινό σας αστείο ή μία σημαντική στιγμή σας, θα στολίζει το χέρι της για πάντα. Ανάμεσα σε αυτά λοιπόν, επιλέξτε ένα που να έχει ένα κρυφό μήνυμα, αυτό της πρότασης γάμου!