The Notebook

Η οργάνωση του γάμου είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να το κάνετε διασκεδαστικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Μέσα από τα άρθρα μας κοιτάμε να καλύψουμε όλες τις διαδικασίες του γάμου με συμβουλές και διάφορα tips.

 

Οργάνωση

4 λόγοι για να παντρευτείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την πρόταση γάμου

weddingpaths.com

4 λόγοι για να παντρευτείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την πρόταση γάμου

Μόλις επιστρέψατε στη γη από την πρόταση γάμου που σας έκανε ο σύντροφος σας και σας οδήγησε στα ουράνια; Αυτή λοιπόν είναι η στιγμή που πρέπει να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε στην συνέχεια. Και δεν εννοούμε τον γάμο, που κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί. Το μεγάλο ερώτημα είναι… να διατηρήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα ή πιο μικρό την ελευθερία της απλής δέσμευσης; Είναι μία απόφαση δύσκολη που πρέπει να πάρετε από κοινού, συζητώντας τα αρνητικά και τα θετικά της υπόθεσης. Ότι και αν αποφασίσετε στο τέλος ένα είναι το σίγουρο, θα είστε μαζί και θα περνάτε όμορφες στιγμές είτε προχωρήσετε σύντομα στο γάμο, είτε όχι.

Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο να κάνετε, ζητήσαμε από τους ειδικούς να μοιραστούν μαζί μας τους λόγους για τους οποίους είναι καλύτερο αυτό το διάστημα να είναι σχετικά μικρό.

 

Επωφεληθείτε από τις προσφορές

Το να καθυστερήσετε αρκετά να προχωρήσετε στο γάμο σίγουρα θα σας προσφέρει την αποταμίευση περισσότερων χρημάτων για τη μέρα αυτή. Η αντίθετη όμως περίπτωση έχει κ αυτή τα… θετικά της! Σκεφτείτε ότι μπορεί να υπάρχει η δυνατότητα πιο εύκολης κράτησης του μέρους όπου επιθυμείτε να παντρευτείτε ή και άλλων επαγγελματιών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν είστε από τους τυχερούς μπορεί να “κλείσετε” τον αγαπημένο φωτογράφο ή κέντρο δεξίωσης τα οποία είναι διαθέσιμα την ημερομηνία που επιθυμείτε.

Ακυρώσεις τελευταίας στιγμής

Τα νέα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν είναι μία απλή υπόθεση η οργάνωση ενός γάμου. Μπορεί να κρατήσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο λόγος είναι η αναμονή των διαφόρων που επιθυμείτε να κάνετε κρατήσεις. Από την εκκλησία μέχρι τον makeup artist, μπορεί να είναι αδύνατο να βρείτε κάποια κοντινή ημερομηνία ώστε να πραγματοποιήσετε το ευτυχισμένο γεγονός. Βέβαια λένε… ο τολμών  νικά! Τολμήστε λοιπόν να ρωτήσετε όλους όσους θέλετε για τη διαθεσιμότητα που έχουν στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Η απάντηση είναι πολύ πιθανόν να είναι αρνητική αλλά υπάρχουν αρκετές ακυρώσεις την τελευταίας στιγμής και μπορεί να τύχετε σε μία τέτοια περίπτωση. Αν είστε τυχεροί το όφελος θα είναι μεγάλο διότι την προκαταβολή που θα έχει παραχωρήσει το άλλο ζευγάρι θα περάσει σε εσάς, χρησιμοποιώντας τα χρήματα αυτά στην αντίστοιχη υπηρεσία!

Να είστε δεκτικοί σε διαφορετικές ιδέες

Αν ονειρεύεστε έναν γάμο τους καλοκαιρινούς μήνες και η πρόταση γίνει άνοιξη, το να περιμένετε ένα χρόνο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι δεν ξέρουμε αν είναι κάτι που θα σας έβρισκε σύμφωνους… και τους δύο! Όλοι ξέρουμε ότι είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να βρει κάποιος τους απαραίτητους διαθέσιμους χώρους και επαγγελματίες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα αυτούς που επιθυμεί και ενδιαφέρεται. Αν όμως το ζευγάρι είναι ανοιχτό σε άλλες διαθέσιμες προτάσεις και ιδέες, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι θα βρει! Σκεφτείτε για παράδειγμα ότι μπορείτε να οργανώσετε το γάμο σας μία άλλη μέρα, εκτός του Σαββάτου που είναι η πιο δημοφιλής από όλες. 

Ο γάμος είναι ο μόνος που σας ενδιαφέρει

Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που θέλουν απλώς να παντρευτούν, χωρίς πολλές απαιτήσεις, στολισμούς και γλέντια. Αρκεί να ξέρουν ότι τριγύρω τους θα βρίσκεται η οικογένεια και άτομα που αγαπούν και αυτό φτάνει. Είναι άλλη η ματιά τους σε αυτή την κατάσταση και είναι έτοιμοι να συμβιβαστούν με το οτιδήποτε αρκεί να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Εσείς λοιπόν είστε οι πιο… ευνοημένοι της υπόθεσης γιατί είναι αρκετά εύκολο να παντρευτείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

WeddingPaths team