The Notebook

Η οργάνωση του γάμου είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να το κάνετε διασκεδαστικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Μέσα από τα άρθρα μας κοιτάμε να καλύψουμε όλες τις διαδικασίες του γάμου με συμβουλές και διάφορα tips.

 

Ταξίδι

Λόγοι για να επιλέξετε ένα χιονισμένο τοπίο ως προορισμό για το μήνα του μέλιτος

weddingpaths.com

Λόγοι για να επιλέξετε ένα χιονισμένο τοπίο ως προορισμό για το μήνα του μέλιτος

Οι πιο δημοφιλής προορισμοί για το μήνα του μέλιτος μπορεί να είναι ηλιόλουστοι και να βρίσκονται σε παραλίες με λευκή άμμο και κρυστάλλινα νερά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα χιονισμένα τοπία δεν μπορούν να είναι εξίσου απίστευτα… Σκεφτείτε να έχετε τη συντροφιά μιας ζεστής φωτιάς και βρίσκεστε κάτω από μία μάλλινη κουβέρτα με τον σύντροφο σας, ενώ το λευκό χιόνι να πέφτει έξω από το παράθυρο. Ακούγεται τόσο ρομαντικό!

Παρακάτω θα διαβάσετε μερικούς από τους βασικούς λόγους για τους οποίους μπορεί να θέλετε να παραλείψετε την παραλία και να προτιμήσετε ένα χιονισμένο μήνα του μέλιτος!

 

Θα εξοικονομήσετε χρήματα

Οι τροπικοί προορισμοί δεν είναι μόνο ακριβοί σαν ταξίδι, αλλά περιέχουν πακέτα τα οποία είναι σε υψηλές τιμές λόγο της αυξημένης ζήτησης που υπάρχει. Όταν όμως επιλέγετε ένα μέρος μεταξύ των μηνών Δεκέμβριο με Μάρτιο, κερδίζετε την ευκαιρία να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα λόγω των μειωμένων τιμών. Εκτός από αυτό θα αποφύγετε και την πολυκοσμία που ίσως να σας αποσυντονίσει από το ρομαντικό πλάνο για το ταξίδι των ονείρων σας.

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε

Συχνά οι άνθρωποι αναρωτιούνται τι δραστηριότητες μπορούν να κάνουν όταν προγραμματίσουν ένα ταξίδι του μέλιτος σε χιονισμένο προορισμό. Αν είστε φαν των σπορ μπορείτε να επιλέξετε από σκι και snowboard, μέχρι παγοδρόμιο και αναρρίχηση στον πάγο. Κρατήστε τον εαυτό σας ενεργό και αφήστε για λίγο τη ζεστασιά του τζακιού στο υπέροχο δωμάτιο. Μία εξίσου καλή επιλογή, για χαλάρωση αυτή τη φορά, είναι μία βόλτα στο spa του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας μασάζ με θέα το χιονισμένο τοπίο.

Η χειμωνιάτικη κουζίνα

Οι προορισμοί με χαμηλές θερμοκρασίες έχουν τη δική τους ομορφιά και στο θέμα φαγητό. Υπάρχουν πολλές νόστιμες επιλογές που μπορείτε να κάνετε αυτό το διάστημα, όπως ζεστές σούπες, ποικιλίες από τσάι και ζεστά cocktail!

Δεν υπάρχουν ενοχλητικά έντομα

Είναι αλήθεια ότι ο ζεστός καιρός μπορεί να είναι καλός ακόμη και τη νύχτα, αλλά μην ξεχνάτε τα διάφορα έντομα που κυριαρχούν αυτές τις περιόδους, ειδικά αν επιλέξετε μία εξωτική τοποθεσία. Όμως, μέλισσες, μυρμήγκια και κουνούπια δεν θα σας προκαλέσουν κανένα πρόβλημα κατά τους χειμερινούς μήνες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναπνεύσετε τον καθαρό αέρα χωρίς να σκέφτεστε τι υπάρχει γύρω σας!

Είναι λιγότερο πιθανό να έχετε προβλήματα από τον ήλιο

Αν τυχαίνει να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στον ήλιο, οι πιθανότητες να περάσετε τον μήνα του μέλιτος κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο αυξάνονται , σε περίπτωση που επιλέξετε έναν καλοκαιρινό μήνα για το ταξίδι σας. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εξίσου πιθανό προκληθεί κάτι τέτοιο και τη χειμερινή περίοδο, ειδικά αν συμμετέχετε σε μία ολοήμερη υπαίθρια δραστηριότητα, όπως σκι ή snowboard. Απλά θυμηθείτε να φοράτε πάντα το αντηλιακό σας για τη σωστή προστασία σας…

WeddingPaths team