The Notebook

Η οργάνωση του γάμου είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να το κάνετε διασκεδαστικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Μέσα από τα άρθρα μας κοιτάμε να καλύψουμε όλες τις διαδικασίες του γάμου με συμβουλές και διάφορα tips.

 

Ταξίδι

Η λίστα με τα πράγματα που έχετε να κάνετε για τον γάμο σας σε κάποιο προορισμό (μέρος 1ο)

weddingpaths.com

Η λίστα με τα πράγματα που έχετε να κάνετε για τον γάμο σας σε κάποιο προορισμό (μέρος 1ο)

Σκέφτεστε να κάνετε το γάμο σας σε κάποιο προορισμό; Δεν θα συναντήσετε μεγάλο αριθμό διαφορών σε σχέση με έναν στον τόπο σας. Υπάρχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά όπως το να κλείσετε μέρος για τη δεξίωσή σας, να επιλέξετε νυφικό και γαμπριάτικο κοστούμι, κλπ. Οι διαφορές όμως μεταξύ τους είναι αρκετά σημαντικές! Οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες που θα συνεργαστείτε πρέπει να βρίσκονται εκεί καθώς και οι καλεσμένοι πρέπει να τακτοποιηθούν από θέμα διαμονής και μετακίνησης ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και δυσάρεστα συναισθήματα. Είναι δύο παραδείγματα από τα πολλά άλλα ποτ προκύπτουν αν καθίσετε και σκεφτείτε όλα όσα έχετε να κάνετε. Σίγουρα ο παράγοντας άγχος είναι σε αυξημένα επίπεδα! Όμως είναι κάτι το διαχειρίσιμο ειδικά στην περίπτωση που κάνετε τα πράγματα βήμα βήμα και με σωστό τρόπο. Η βοήθειά μας προς εσάς είναι μία λίστα που εμπεριέχει όλα όσα πρέπει να κάνετε, με τη σωστή σειρά, αν σκοπεύετε να φύγετε εκτός γενέτειρας για το γάμο σας.

Διαβάστε παρακάτω ποια πράγματα πρέπει να κάνετε αν σκοπεύετε να παντρευτείτε σε κάποιο προορισμό. Όλα όσα είναι χρήσιμα να γίνουν ώστε να είστε απόλυτα σωστοί.

 

Αποφασίστε για μέρος και ημερομηνία

Αυτά τα δύο πάνε μαζί! Αν ονειρεύεστε μία συγκεκριμένη τοποθεσία, χρειάζεται να είστε ενήμεροι για το ποια εποχή είναι καλύτερη στο σημείο αυτό. Κάντε την έρευνα που απαιτείτε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως! Το internet θα βοηθήσει αρκετά σε αυτό το κομμάτι. Αν δεν νιώθετε ότι σας καλύπτει, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ίδιο το μέρος που θέλετε να κάνετε το γάμο σας και να ρωτήσετε όλες σας τις απορίες σχετικά με τον καιρό και τις ιδανικές μέρες. Μην σας ξεγελούν οι φωτογραφίες που ίσως δείτε στο διαδίκτυο γιατί δεν είναι όλες οι εποχές του χρόνου ίδιες.

Ορίστε τον προϋπολογισμό

Δεν είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε τα έξοδα των επισκεπτών σας αλλά όλα τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς! Σίγουρα θα είναι ελαφρώς αυξημένα σε αντίθεση με έναν γάμο στο μέρος που ζείτε. Γι αυτό το λόγο πρέπει να ορίσετε τον προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε ώστε να μην βγείτε εκτός και να προγραμματίσετε πράγματα που μπορείτε να ανταπεξέλθετε. Συζητήστε με το σύντροφό σας και πάρτε τις κατάλληλες αποφάσεις!

Κάντε ένα αρχικό πλάνο καλεσμένων

Σκεφτείτε και συζητήστε μεταξύ σας το θέμα των καλεσμένων. Όλοι γνωρίζουμε ότι αν ο γάμος γίνει σε κάποιο προορισμό και συγκεκριμένα αρκετά μακριά από τη γενέτειρά σας, οι πιο μεγάλοι ηλικιακά συγγενείς και φίλοι θα δυσκολευτούν αρκετά να παραβρεθούν. Πρέπει να γνωρίζετε ποιος μπορεί να καταφέρει να σας τιμήσει και ποιος όχι, ώστε να έχετε μία πρώτη εικόνα. Δείτε τα οικονομικά σας και αποφασίστε αν θέλετε να κάνετε το γάμο σας σε αυστηρά κλειστό κύκλο ή αν καλέσετε αρκετά άτομα, όποιος μπορέσει να έρθει να σας ενημερώσει εγκαίρως!

Κλείστε διαμονή και αεροπορικά εγκαίρως

Για τις κρατήσεις που αφορούν τη διαμονή και τη μεταφορά πρέπει να είστε αρκετά γρήγοροι και στην ώρα σας. Εκτός ότι είναι απαραίτητο να είστε διασφαλισμένοι σε αυτό το κομμάτι, μπορείτε να επωφεληθείτε πολύ καλές τιμές σε σχέση με το κλείνατε αυτά που θέλατε το διάστημα κοντά στην ημερομηνία γάμου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

WeddingPaths team